Striptease Feminin

Striptease feminin ? Events Center , o agentie cu experienta in domeniul evenimentelor , iti pune la dispozitie un show incendiar de striptease feminin , atat pentru o petrecere de burlaci,aniversari cat si pentru cluburi sau evenimente publice

Va recomandam sa vizitati pagina noastra specializata pentru agentie dansatoare striptease .

Striptease feminin pentru petrecere burlaci , aniversari :

Locatia poate fi un club inchiriat , hotel sau chiar la domiciliul tau. Fata angajata pentru striptease feminin pentru burlaci /aniversari vine in ce costumatie doresti tu , la ora stabilita de comun acord cu noi si se poate integra in orice tip de surpriza doresti sa ii faci sarbatoritului . Pentru o petrecere de burlaci , puteti opta pentru una sau mai multe fete . Preturile le vom discuta telefonic , si va asiguram ca va putem oferi un show de Striptease feminin pentru bugetul fiecaruia .

Striptease feminin in cluburi , Striptease feminin evenimente publice .In cazul evenimentelor deschise publicului larg , show-ul de Striptease feminin va avea o coregrafie special conceputa in functie de eveniment.La un astfel de show de Striptease feminin se poate opta pentru orice numar de fete . Coregrafia poate introduce un show cu flacari , serpi , etc . Preturile vor fi discutate telefonic , in functie de bugetul alocat evenimentului .

Contact : 0752 17 22 33

sus