Petrecerea Burlacilor

In ceea ce priveste petrecerea burlacilor sau a burlacitelor , Events Center iti poate organiza o petrecere privata de neuitat.

La cererea dvs ne ocupam de inchirierea locatiei si a limuzinei , catering si bineinteles de un show de striptease pentru viitorul mire sau mireasa. Apeleaza cu incredere !

Preturile vor fi discutate in functie de bugetul fiecarui eveniment .

Petrecere de burlaci si burlacite

Contact  : 0752 17 22 33

Sezonul nuntilor a inceput si din ce in ce mai multe cupluri isi pun problema ultimei seri de libertate. Oare si tie iti da batai de cap Petrecerea Burlacilor? Nicio problema. Cu ajutorul unor specialisti in organizarea evenimentelor de acest gen iti dam ponturi, sfaturi si cam toate informatiile de care ai nevoie pentru ca ultima noapte de burlacie sa ramana de neuitat.

Petrecerea Burlacilor reprezinta party-ul de neuitat dinaintea casatoriei, un moment unic din viata unui barbat, prin care mirele celebreaza “ultima noapte de libertate” sau pur si simplu o modalitate de a petrece nebuneste impreuna cu prietenii inainte de nunta.

Nu se cunosc date exacte privind Petrecerea Burlacilor in trecut, obicei frustrant de frumos si indraznet, dar este suficient de stiut ca este o seara nebuna in care se depana amintiri din tineretea salbatica, petrecere in care se aduna cei dragi si apropiati si alaturi de acestia se transpun in practica idei si fapte ce au marcat tumultoasa viata de celibatar.

 

Petrecerea Burlacilor marcheaza cum se cuvine sfarsitul unei etape frumoase si inceputul celei mai importante perioade din viata.Petrecerea Burlacilor isi are originile in antichitate, printre primii fiind soldatii spartani, care obisnuiau sa chefuiasca alaturi de prieteni in noaptea dinaintea nuntii. Astfel isi luau ramas bun de la viaţa senina, fara prea multe responsabilitati, de burlac şi jurau credinta camarazilor.Astazi, Petrecerea Burlacilor, recent adoptata de romani, este privita ca fiind ultima ocazie a mirelui de a scapa de emotiile dinaintea nuntii.

Cand deja ti-ai depus actele la primarie si toti te deplang ca nu mai ai cale de scapare, nu-ti mai ramane decat sa sarbatoresti despartirea de burlacie prin Petrecerea Burlacilor, in compania prietenilor. Daca mirele, preocupat de milioanele de detalii ce acompaniaza nunta, numai la Petrecerea Burlacilor nu se mai gandeste, au grija camarazii sa ii pregateasca un ultim dezmat burlacesc de tinut minte pana la moarte.

Petrecerea Burlacilor, un obicei imprumutat din occident, castiga din ce in ce mai mult teren si la noi. Motivele pentru care tot mai multi tineri apeleaza la acest tip de activitate sunt multiple. Cel mai important ar fi, dupa parerea mea, ca Petrecerea Burlacilor ofera mirelui sansa de a se bucura de o ultima "noapte de libertate".Deci, Petrecerea Burlacilor este, fireşte, ultimul strigăt de independenţă al burlacului. Aşa că şi scenariul unei astfel de petreceri va cuprinde momente din cele mai… profund masculine, virile, poate uşor vulgare… În fine, domnişoarele delicate ar putea să-şi stăpânească eventuala curiozitate de a spiona Petrecerea Burlacilor, să nu-i dăuneze…

Petrecerea Burlacilor este organizatade catre cavalerului de onoare, care capata si el din ce in ce mai multe responsabilitati. Elaborarea comuna de idei si tematici pentru Petrecerea Burlacilor vor constitui cu siguranta reteta succesului

Pentru a veni in ajutor celor care au ca sarcina organizarea evenimentului Petrecerea Burlacilor, dar si pentru viitorii miri care isi doresc ca petrecerea lor de "Adio, Libertate!" sa fie deosebita am alcatuit o lista cu activitati pe care le puteti intreprinde cu aceasta ocazie.

Primul element care trebuie stabilit dupa ce plenul burlacilor a hotarat oficial Petrecerea Burlacilor este locul. Variante sunt destule: intr-un club, la un restaurant, acasa la vreun prieten sau chiar la “victima”, daca mireasa ori potenţialele ei spioane nu sunt prin zona. Înainte de a va dezlanţui, securizaţi toate usile si ferestrele si verificaţi daca nu cumva s-au montat microfoane sau camere video - nu ati vrea nicio intrusa! Iar pentru a-i proteja pe vecinii cardiaci, coborati şi jaluzelele.

Urmatorul pas pentru a programa Petrecerea Burlacilor este alegerea momentului ideal. Daca la petrecere va curge bautura valuri – si e mai mult ca sigur ca asa va fi – ar fi bine ca Petrecerea Burlacilor să aiba loc cu cel putin 2-3 zile inaintea nuntii. Oricand, numai in noaptea dinaintea marelui eveniment nu! Altminteri, puteti avea la nunta un mire mahmur, cu ochii rosii si capul cat banita, rascolit de accese de greata. Plus ca exista riscul de a adormi la propria nunta… Si atunci să vedem cine il scapa de razbunarea miresei si a socrilor! :)

Meniul ales la Petrecerea Burlacilor va fi ales de catre organizator. Maestrul de ceremonii poate fi cavalerul de onoare, care este, cel mai adesea, un sprijin organizatoric de nadejde şi la burlacie, şi la cununie. Cu concursul celorlalţi prieteni, el va pregati toate ingredientele indispensabile unei petreceri demne de toata admiraţia şi pomenirea pentru posteritate.

La Petrecerea Burlacilor nu vor lipsi mancarea – cine ce pofteste, bautura din belşug, muzica de gasca, conform preferinţelor declarate ale participanţilor, precum şi una sau mai multe bucati domnişoare care să incinga atmosfera pana la extenuarea glandelor sudoripare de pe fruntile asistentei masculine.

Petrecerea Burlacilor cea mai reusita este desfasurata in afara orasului in care locuiti. Asadar va recomandam sa inchiriati o casa (in cazul in care nu detineti deja) la cativa kilometri de orasul in care se va desfasura nunta, si sa mergeti acolo cu tot alaiul de burlaci.

Idei de activitati pentru Petrecerea Burlacilor:
1. Karaoke
2. Campionat de poker
3. Fotbal
4. Carting
5. Paintball
6. Cluburi de noapte (cu striptease inclus, bineinteles)
7. Curse cu elicopterul deasupra orasului
8. O zi pe terenul de golf
9. Inchiriati o limuzina cu jacuzzi care sa va plimbe prin oras
10. Campionat de tenis de masa sau de biliard

 

CONTACT :  0752 17 22 33

sus