Organizam Evenimente

 

Evenimente Corporate

Organizam pentru Compania si angajatii firmei dumneavoastra cele mai reusite Team Building-uri, Seminarii si Coferinte de presa, Lansari de servicii si produse precum si Petreceri memorabile.

Team Building

 

Lucrul în echipa are în vedere dezvoltarea abilitatilor specifice fiecarui individ.

Echipa, ai caror membri pot forma un grup unitar compact, eficient, în locul si momentul pe care afacerea dumneavoastra o cer.

Iata câteva dintre argumentele pe care echipa Events Center vi le transmite dumneavoastra, ca angajator, pentru a alege sa le oferiti angajatilor dumneavoastra o iesire cu colegii cu care acestia interactioneaza zi de zi in mediul de business si care vor duce la cresterea profitabilitatii afacerii dumneavoastra:

┬╗ O mai buna comunicare intre angajati

┬╗ Un moral mai ridicat

┬╗ O motivare superioara

┬╗ Jocuri tematice - Tehnici de confruntare si rezolvare a unei probleme

┬╗ Delimitarea punctelor problematice si de discutie importante

┬╗ Asumarea responsabilitatilor, alegerea momentului decizional

┬╗ O mai buna gestionare a timpului

┬╗ Dezvoltarea abilitatilor de planificare

» Încredere sporita

┬╗ Folosirea eficienta a resurselor

 

Seminarii si Conferinte de Presa

Organizarea cu succes a unor astfel de evenimente cere planificare cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca încercati sa le organizati în regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage de la activitatile prioritare.

De aceea echipa noastra îsi foloseste întreaga experienta ca dumneavoastra si invitatii dumneavoastra sa va simtitii confortabil, sa aveti sentimentul lucrului bine facut si satisfactia stapânirii tuturor detaliilor.

 

Pentru evenimentul Dumneavoastra :

 

Locatii

 

-Centre de afaceri

-Cluburi

-Foyer-e

-Cluburi de noapte

-Sali de bal

-Cluburi private

-Gradini

-La domiciliu

 

Invitatii

In baza unei liste de invitati (parteneri de afaceri, mass-media, colaboratori) noi putem sa ne ocupam de transmiterea in cel mai eficient mod a invitatiilor catre acestia folosind posta electronica, curieratul rapid sau Posta Romana. Va vom transmite confirmarile de participare ale tuturor celor care doresc sa ia parte la evenimentul organizat de firma dumneavoastra, reusind astfel sa va planificati mai eficient bugetul alocat .

Decoratiuni

 

Aranjamentele din baloane vin in completarea aspectului salii de receptie si de multe ori, ele sunt alternative inspirate ale aranjamentelor florale. O arcada la intrare din flori ar putea fi prea costisitoare dar arcada de baloane o inlocuieste excelent. Se poate crea orice din baloane: arcade, ghirlande, initiale impletite, cifre, flori si orice altceva va puteti imagina.

De asemenea, prin alcatuirea unor buchete din baloane cu heliu se pot acoperi anumite portiuni inestetice din cadrul salii, se pot crea diverse culoare de trecere, se poate incadra spatiul unde are loc evenimentul sau pot imbraca diversi stalpi de sustinere. Toate aceste aranjamente vor fi combinate cromatic in functie de preferinte si de restul aranjamentelor din locatie

Aranjamente Florale

 

Colaboratorii nostri creaza aranjamente florale specifice fiecarui eveniment in parte si, neaparat, in concordanta cu locul desfasurarii receptiei.

Importante sunt nu numai forma aranjamentelor ci si nuantele florilor, modul de a le combina, mirosul lor precum si ierburile ornamentale ce trebuie sa produca un efect incantator si de lunga durata.

 

Instalatie sunet si lumini

 

DJ Profesionist

Sonorizare profesionala

Scena

 

Booking Artisti

Echipa Events Center poate contracta pentru reusita evenimentului dumneavoastra artisti de top ai lumii muzicale.

 

Focuri de artificii

Pentru intregirea atmosferei focurile de artificii sunt executate de personal specializat, actionate electronic, oferind o maxima protectie atat personalului cat si publicului.

Firma cu care noi colaboram se obliga sa obtina toate avizele si aprobarile necesare executiei focului de artificii.

Artificii de scena/ de interior care pot fi :

 

-jerbe de scantei aurii si argintii,

-jet-uri (flash-uri),

-vulcani ,

-cascade luminoase de interior si exterior,

-tunuri de confetti sau

-artificii de tort .

 

sus