Daniela Dumitru Recomandat

  • Galerie de imagini
  • 2 comentarii

Aparitii in presa :

"Daniela Dumitru este, de 6 ani, dansatoare de striptease în cluburi. S-a gândit să facă ceva mai deosebit în show-urile ei şi a ales focul, ca să-i înfierbânte şi mai tare pe spectatori.  Îi iese de minune, căci publicul stă şi cu sufletul la gură de emoţii, dar şi cu ochii pe trupul ei dezgolit.

„M-am inspirat din nişte spectacole din străinătate. Fac asta doar de un an şi mă mândresc că sunt singura din ţară care a îmbinat striptease-ul cu focul. Mă ard peste tot, pe limbă, pe sâni, doar în zona intimă n-am îndrăznit să încerc”, ne-a povestit senzuala blondă. "

Citeste mai mult...

Vineri, cei care au fost cu ochii pe emisiunea-concurs "Romanii au talent" au admirat-o pe blonda fara inhibitii. Daniela Dumitru, numele real, a oferit un spectacol incendiar, jucandu-se cu facalii aprinse pe propriul corp, renuntand treptat si la haine

Daniela Dumitru a lasat cu gura cascata atat pe membrii juriului, cat si pe cei prezenti in sala si in fata micului ecran in momentul in care a decis sa ramana doar in bikiny pe scena de la "Romanii au talent". Se pare ca blonda este mai mult decat familiarizata cu astfel de spectacole, iar vineri nu a avut nici cea mai mica inhibitie.

Citeste mai mult...

 

 

Pentru informatii referitoare la pret , rezervare evenimente , contactati Events Center - 0752172233 , folositi formularul de la rubrica CONTACT sau trimiteti o cerere de oferta pe adresa de e-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

BOOKING : +40752172233

 

Aparitii TV :

Galerie de imagini

Mai multe din această categorie: Evelina »

2 comentarii

  • Link pentru adăugat comentariu Alex Duminică, 29 Martie 2015 13:33 scris de Alex

    Am vazut-o si la Capatos inainte de romanii au talent! e tare tipa !!!

  • Link pentru adăugat comentariu DLX Joi, 09 Decembrie 2010 01:56 scris de DLX

    Ce true...Primul kre lasa comm... F tare stilul din toate punctele de vedere... mai ales tupeu sa ti in mana sharpele :))

Leave a comment

sus